به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه » در تهران، سعید تواناراد در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز (6 بهمن) تهران با بیان اینکه نماز جمعه باید به قرارگاهی فرهنگی تبدیل شود، اظهارداشت: همه دیدیم علیرغم انتقادات و مطالبات به حق مردم، آنها خیلی زود صف خود را از ضدانقلاب و دشمنان ولایت جدا کردند اما این بدین معنا نیست که از مطالبات سراسری خود کوتاه آمدند.
این فعال دانشجویی افزود: مردم امروز هم مانند ابتدای انقلاب به دنبال یکی از آرمانهای اصلی و مهم انقلاب یعنی عدالت هستند. عدالت عاری از سیاستزدگی و بازیهای نمایشی سیاستمداران، عدالتی درمسیر ولایت و در خط امام خمینی و مقام معظم رهبری، لذا بر ما دانشجویان این مرز و بوم فرض است که به معنای واقعی کلمه احیاگر خط امام و پیرو ولایت و پرچمدار عدالتخواهی باشیم.
وی با اشاره به بحث حقوقهای نجومی مسئولین و فساد اقتصادی در جامعه بیان کرد: مردم وقتی حقوق نجومی برخی مسئولین و ثروت صدها میلیاردی یک وزیر و خانه اشرافی مسئولین را میبینند از خود میپرسند، چطور مسئولین جمهوری اسلامی که از قضا بیش از 30 سال در مشاغل دولتی فعالیت داشتند چنین ثروتی به دست آوردند.
تواناراد ادامه داد: در پاسخ به این سؤال کافی است به شعارهای شفافیت و عدالت در دوران انتخابات به صورت انقلابی عمل شود. کافی است 10 نفر از مفسدان اقتصادی در همین تریبون نماز جمعه شلاق بخورند یا اگر حکم محارب داشتند در ملأ عام اعدام شوند تا ببینیم چه شور و غوغایی در دل مردم میافتد زیرا نماز جمعه سیاسی این است.
وی تصریح کرد: همه میدانیم که مردم در حوزه معیشت و اقتصاد به شدت تحت فشارند و ناکارآمدی و ناتوانی اجرایی برخی مسئولین کشور زخمی بر پیکر کشور وارد کرده که امان را از مردم گرفته است.
نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان افزود: مشکلات اقتصادی به تعبیر مقام معظم رهبری زخمی است که فقط با نگاه انقلابی و خدمت بیچشم داشت قابل درمان است لکن برخی تبعیضها و ناعدالتیهای امروز مثل نمک به این زخم پاشیده میشود و این موج فزون بیعدالتیهاست که سینه مردم را به آتش کشیده است در این میان دور از تصور نیز نبود که عدهای هم با سوءاستفاده از مشکلات چون مگس روی این زخمها نشسته و آن را چرکین کنند.
تواناراد گفت: مردم کشور آگاه باشید با این رویه قدمهای بعدی خیانت، در راه است تا استقلال کشور را دو دستی تقدیم دشمن کنند، هرچه گفته میشود مشکلات اقتصادی در داخل کشور است در خارج از مرزها به دنبال آن میگردند، آنها که چشم به یاری خارج از کشور دوختهاند از طرح مساله عدالت میترسند چون عدالتمحوری مخالفت بیگانهپرستی آنان است.
انتهای پیام 313/17
نظر شما